Loading

Ενοικίαση Αυτοκινήτου χωρίς Πιστωτική

Στην ROADWAY CAR RENTALS μπορούμε και προσφέρουμε Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα χωρίς Πιστωτική *

Είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες που προσφέρουν ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα χωρίς πιστωτική κάρτα * και χωρίς άλλη χρηματική εγγύηση.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα. Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Πολλές άλλες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στην Αθήνα απαιτούν όχι μόνο να έχετε πιστωτική κάρτα, αλλά δεσμεύουν από την κάρτα σας και ένα μεγάλο ποσό ως εγγύηση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνεται σημαντικά το διαθέσιμο όριο της πιστωτικής σας κάρτας. Πολλές φορές μάλιστα το πιστωτικό σας όριο εξαντλείται. Πρέπει λοιπόν να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με αυτό προκειμένου να μην την ¨πατήσετε”. Το χρηματικό ποσό το οποίο δεσμεύετε, επιστρέφετε κάποιες μέρες μετά την λήξη της ενοικίασης. Η επιστροφή του ποσού γίνεται στο ακέραιο εφόσον η εταιρεία ενοικίασης δεν έχει κάποια αξίωση από εσάς για τυχόν βλάβες. Αν η εταιρεία θεωρήσει ότι προκλήθηκαν βλάβες στο όχημα εξαιτίας σας, τότε κρατάει το ποσό της ζημιάς από την εγγύηση και σας επιστρέφει το υπόλοιπο.

ROADWAY CAR RENTALS Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα χωρίς Πιστωτική * και χωρίς εγγυήσεις !!!

Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων  χωρίς πιστωτική * η ROADWAY CAR RENTALS είναι η ιδανική επιλογή

1. Δεν χρειαζόμαστε πιστωτική κάρτα για να κάνετε ενοικίαση

2. Δεν χρειαζόμαστε χρηματική εγγύηση για να κάνετε ενοικίαση

3. Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα

4. Μπορείτε να πληρώσετε με Pay Pal

5. Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

6. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά.

Στην ROADWAY CAR RENTALS προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές για Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα και για Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα Αεροδρόμιο.

Δεν μένουμε όμως μόνο εκεί. Δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις, όλες οι τιμές μας είναι τελικές και επίσης είναι ξεκάθαρο το τι περιλαμβάνεται στις τιμές ενοικίασης. Επίσης έχουμε πολύ ξεκάθαρους όρους ενοικίασης, χωρίς ψιλά γράμματα !!!

Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο αυτοκινήτων ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς προκειμένου να διαθέτουμε πάντα όλα τα νέα μοντέλα στις καλύτερες τιμές ενοικίασης.Όλα μας τα οχήματα είναι ασφαλή, αξιόπιστα και συντηρημένα σύμφωνα με τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστή.

Η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα μας και με αυτή λειτουργούμε τόσα χρόνια. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είμαστε από τις ελάχιστες εταιρείες που προσφέρουν ενοικίαση αυτοκινήτου Αθήνα χωρίς πιστωτική.

* Προϋποθέσεις για ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα: 

Η ενοικίαση αυτοκινήτου χωρίς πιστωτική κάρτα δεν ισχύει για ενοικίαση οχημάτων Β κατηγορίας και πάνω, καθώς και για πολυήμερες ενοικιάσεις. Στις περιπτώσεις αυτές είναι απαραίτητη η προσκόμιση πιστωτικής κάρτας.
Η εταιρεία μας εφόσον το κρίνει απαραίτητο, διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει προσκόμιση πιστωτικής κάρτας ακόμη και για τις περιπτώσεις που δεν περιγράφονται παραπάνω.

Σχόλια (Δεν υπάρχουν Σχόλια)

Σχόλια (0):

Συμπληρώστε το σχόλιό σας.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *